Rallicrossrataa koskevat yhteydenotot Pasi Winberg sähköpostilla pasi.winberg[at]pp.inet.fi tai klo 15.00 jälkeen puhelimella 0400 810 550

Päivitetty 21.,9.2022 klo 19:00

Tilannekatsausta!

Syyskuun lopussa, maanantaina 26.9. pääsee vielä kokeilemaan kalustoa ennen Hausjärven JM kisaa! Huomioikaa JM kilpailijat tämä! Ilmoittaudu varauskalenterin kautta, mikäli haluat tulla testaamaan!

LOKAKUUN AJOPÄIVÄT on lisätty kalenteriin! Huomioitavaa on, että mikäli vettä tulee riittävästi alueella, niin rata pidetään kiinni ja tämä ilmoitetaan viimeistään 3 tuntia ennen radan aukemista ilmoittautuneen sähköpostiin! Pidetään kiinni siitä, että 5 ilmoittautunutta pitää olla, ennen kuin rata aukea ja tämän takia toivotaan, että ilmoittaudutte edellisen päivän iltaan klo 19:00 mennessä!

Nyt alkaa kelit tehdä hieman haastetta ja niiden ehdoilla pitää valitettavasti mennä.

EK:n mahdollisuus katsotaan viikkotasolla, eli pyrimme kertomaan sen aukiolo mahdollisuuden näillä sivuilla alkuviikon aikana!

HUOM! Rataa joudutaan kastelemaan päivien aikana, kun pöly alkaa nousta. Tarkoittaa noin 15 min ajopaussia! Kastelun takia, lähtölaatalla (EK:n lähdössä) on punainen lippu, joka tarkoittaa, ettei radalle saa mennä ja radalla ajavat myöskin liputetaan punaisella lipulla varikolle kastelun ajaksi. Heti kastelun jälkeen lähtölaatalta (EK:lta) poistetaan punainen lippu ja voidaan jatkaa ajamista.

Kesäkaudella ajoharjoittelun jälkeen radalta varikolle palaaminen AINA lähtösuoran jälkeisen katsomovallin jälkeen oikealle! EI KOSKAAN kilpailuiden aikaisesta poistumisesta!!! Ajopäivinä myös EK voi olla käytössä, niin siellä ajetaan määrätyllä tavalla ja näin vältetään mahdolliset vahingot! Muistakaa noudattaa!!!

Huomaa!
Jos olet tulossa ajamaan radalle, niin ilmoittaudu alla olevasta painonapista "varauskalenteri"!
Rata avataan vain, jos avoinna ilmoitettuun päivään on vähintään viisi (5) ilmoittautunutta, edelliseen iltaan klo 19. 00 mennessä.

Mikäli automäärä ei täyty, niin saat ilmoituksen spostiin radan kiinni olosta

Tee jo kotona!

Täytä radankäyttösopimus (jos et ole täyttänyt vuoden 2022 sopimusta) ja tulosta se kahtena kappaleena, toinen itsellesi ja toinen seuralle (itsellesi voit ottaa esim. valokuvan puhelimeesi)

Radalle tultuasi

Ilmoittaudu kahviossa ulkoluukulla. Maksa ratamaksu tai näytä vapaakorttia. Jätä ensimmäisellä käyntikerralla seuran kappale radankäyttösopimuksesta. Seuraavilla kerroilla kun tulet radalle näytät omaa kappalettasi radankäyttösopimuksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kahviomme palvelee edelleenkin ulkoluukun kautta. Kahviossa tarjolla monenlaista juotavaa ja syötävää. Katso tästä ja tule nautiskelemaan.

Radalta poistuminen

Alueen portti suljetaan 15 minuuttia radan varauskalenterissa ilmoitetun aukioloajan päättymisen jälkeen.

HUOM! Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua vain yksi auto/ilmoittautuminen. Jos tulet useammalla autolla täytä useampi ilmoittautuminen!