(sivua päivitetty 12.7.2021)

Pidetään vielä mielessä päivän Covid- ohjeistus ja noudatetaan sitä alueella!

Rallicrossradalle vähimmäisharrastajamäärä aukiolopäivää kohti

Mikäli kalenteri ei ole auki päivälle, milloin haluaisit radan olevan auki, niin ilmoita siitä info(at)hyua.fi viimeistään 4 päivää aikaisemmin. Jos viisi autoa saapuu, niin avataan rata.

Jos avattuun harjoittelupäivään on sitovasti ilmoittautuneita vähintään viisi autokuntaa edeltävänä iltana klo 19.00 mennessä, on rata auki. Jos vähimmäismäärä tulee täyteen ja rata avataan voi päivään ilmoittautua myös ”viimetipassa” kuitenkin viimeistään 4 tuntia ennen radan avaamista.

Mikäli tarjottuun harjoittelupäivään, ei tule määräaikaan mennessä, vaadittavaa viittä ilmoittautunutta tulee kalenteriin ilmoitus - rata suljettu, osallistujapula! Ilmoittautuneille lähtee peruutusilmoitus sähköpostilla.

Ilman ilmoittautumista, ei valitettavasti pääse ajamaan. Ilmoittautumislomakkeessa osallistujien määrä tarkoittaa ajoneuvojen määrää.

Mikäli syystä tai toisesta ei pääse tulemaan, tulee siitä aina ilmoittaa ennen radan aukeamista info(at)hyua.fi

Peruuttamatta jätetty ilmoittautuminen velvoittaa automaattisesti ratamaksun maksamiseen. Lähetämme ratamaksun suuruisen laskun + 10 euron käsittelykulut. Ennen laskun maksamista, ei pääse ajamaan ja varauksesta poistetaan ilmoittautuminen harjoituspäivälle, kunnes lasku on maksettu.

Tee jo kotona!

Täytä radankäyttösopimus ja tulosta se kahtena kappaleena, toinen itsellesi ja toinen
seuralle (itsellesi voit ottaa esim. valokuvan puhelimeesi)

Radalle tultuasi

Älä tee varikkopaikkaa aivan aikaisemmin tulleen viereen. Jos seurustelet muiden kuin omaan seurueeseesi kuuluvien kanssa, muista Covid-ohjeet!

Ilmoittaudu kahviossa ulkoluukulla. Maksa ratamaksu tai näytä vapaa-/kausikorttia. Jätä ensimmäisellä käyntikerralla seuran kappale radankäyttösopimuksesta. Seuraavilla kerroilla kun tulet radalle näytät omaa kappalettasi radankäyttösopimuksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kahviossa on myynnissä ulkoluukun kautta mm. juotavaa, jäätelöä, pientä makeaa ja suolaista.
Kerro mikä olisi mielestäsi hyvä kahviotuote!?

Radalla

Saa ajaa vain liikennevakuutuksessa olevalla ajoneuvolla!

HUOM! Radalla saa ajaa ainoastaan 12 ajoneuvoa kerrallaan! Odottele tarpeen vaatiessa lähtölaatalla, että pääset radalle.

Ajoneuvossa saa olla maksimissaan kaksi henkeä yhtä aikaa ja molemmilla on oltava kypärä
päässä.

Mikäli olet ilmoittanut ajavasi EK:ta, niin ajosuunta on lähtölaatan takaa ja EK päättyy lähelle varikon porttia.

Punainen lippu kieltää radalla ajamisen. Kuivan kauden aikana joudumme pölyn takia kastelemaan rataa. Kun kasteluauto on radalla on punainen lippu lähtölaatalla eikä radalle saa mennä missään tapauksessa. Kastelun jälkeen lippu poistetaan välittömästi ja ajaminen radalla voi jatkua.

Radalta poistuminen

Alueen portti suljetaan 15 minuuttia radan varauskalenterissa ilmoitetun aukioloajan päättymisen jälkeen.

Harjoitellaan yhdessä uutta ja toivotaan, että saamme sen toimivaksi!

Lähetä palautetta sähköpostilla info[at]hyua.fi - parannetaan mitä kyetään.

HUOM! Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua vain yksi auto/ilmoittautuminen. Jos tulet useammalla autolla täytä useampi ilmoittautuminen!