Rallicrossrataa koskevat yhteydenotot Pasi Winberg sähköpostilla pasi.winberg[at]pp.inet.fi tai klo 15.00 jälkeen puhelimella 0400 810 550

Päivitetty 3.8.2022 klo 20:00

Tilannekatsausta!

Elokuun avoimet ajopäivät tämän hetkisen tilanteen mukaan lisätty varauskalenteriin!

Syystä tai toisesta sunnuntait eivät vetäneet kuskeja paikalle heinäkuussa. Mutta arki - ilta veti, niin ajatuksena, lisätäänkö esim tiistai -/ tai torstai arki-ilta ajopäiväksi elokuussa lisäksi? Ehdotuksia, miten toiveita olisi aukiolon suhteen!

HUOM! Rataa joudutaan kastelemaan päivien aikana, kun pöly alkaa nousemaan. Tarkoittaa noin 15 min ajopaussia! Kastelun takia, lähtölaatalla (EK:n lähdössä) on punainen lippu, joka tarkoittaa, ettei radalle saa mennä ja radalla ajavat myöskin liputetaan punaisella lipulla varikolle kastelun ajaksi. Heti kastelun jälkeen lähtölaatalta punainen lippu poistetaan ja voidaan jatkaa ajamista.

Kesäkaudella ajoharjoittelun jälkeen radalta varikolle palaaminen AINA lähtösuoran jälkeisen katsomovallin jälkeen oikealle! EI KOSKAAN kilpailuiden aikaisesta poistumisesta!!! Ajopäivinä myös EK voi olla käytössä, niin siellä ajetaan määrätyllä tavalla ja näin vältetään mahdolliset vahingot! Muistakaa noudattaa!!!

Huomaa!
Jos olet tulossa ajamaan radalle, niin ilmoittaudu alla olevasta painonapista "varauskalenteri"!
Rata avataan vain, jos avoinna ilmoitettuun päivään on vähintään viisi (5) ilmoittautunutta, edelliseen iltaan klo 19. 00 mennessä.

Mikäli automäärä ei täyty, niin saat ilmoituksen spostiin radan kiinni olosta

Tee jo kotona!

Täytä radankäyttösopimus (jos et ole täyttänyt vuoden 2022 sopimusta) ja tulosta se kahtena kappaleena, toinen itsellesi ja toinen seuralle (itsellesi voit ottaa esim. valokuvan puhelimeesi)

Radalle tultuasi

Ilmoittaudu kahviossa ulkoluukulla. Maksa ratamaksu tai näytä vapaakorttia. Jätä ensimmäisellä käyntikerralla seuran kappale radankäyttösopimuksesta. Seuraavilla kerroilla kun tulet radalle näytät omaa kappalettasi radankäyttösopimuksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kahviomme palvelee edelleenkin ulkoluukun kautta. Kahviossa tarjolla monenlaista juotavaa ja syötävää. Katso tästä ja tule nautiskelemaan.

Radalta poistuminen

Alueen portti suljetaan 15 minuuttia radan varauskalenterissa ilmoitetun aukioloajan päättymisen jälkeen.

HUOM! Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua vain yksi auto/ilmoittautuminen. Jos tulet useammalla autolla täytä useampi ilmoittautuminen!