Rallicrossrataa koskevat yhteydenotot Pasi Winberg sähköpostilla pasi.winberg[at]pp.inet.fi tai klo 15.00 jälkeen puhelimella 0400 810 550

Päivitetty 14.5.2022 klo 14:30

Kesäkauden avaus lähestyy

Nyt on saatu uusi asfaltti huonoksi menneiden osuuksien päälle. Vielä pientä reunojen tasoittelua ja heti Helatorstain jälkeen päästään avaamaan rata ajamiselle.

Toki 28.5. ajopäivä selviää vastaa 24.5, miten sen kanssa olisi mahdollisuuksia. Pahoittelemme tätä viimehetkeen jäävää tietoa.

Nyt olisi mahdollisuus kertoa näkemys, mikä olisi arkisin hyvä päivä pitää rataa auki ja mihin aikaan? Toivomme, että ainakin yksi arki-ilta olisi mahdollista ajaa ja toki useampikin päivä onnistuu, mikäli tulijoita vaan riittää. Laita näkemys pasi.winberg(at)pp.inet.fi osoitteeseen. Kiitos!

Alkuun lähetään siten, että viikonloppuisin rata on auki klo 12:00 - 16:00, mikäli ei ole tilaisuuksia. Kaikki tieto löytyy varauskalenterista, eli käy kurkkaamassa.


Huomaa!
Jos olet tulossa ajamaan radalle, niin ilmoittaudu alla olevasta painonapista "varauskalenteri"!
Rata avataan vain, jos avoinna ilmoitettuun päivään on vähintään viisi (5) ilmoittautunutta, edelliseen iltaan klo 19. 00 mennessä.

Mikäli automäärä ei täyty, niin saat ilmoituksen spostiin radan kiinni olosta

Tee jo kotona!

Täytä radankäyttösopimus (jos et ole täyttänyt vuoden 2022 sopimusta) ja tulosta se kahtena kappaleena, toinen itsellesi ja toinen seuralle (itsellesi voit ottaa esim. valokuvan puhelimeesi)

Radalle tultuasi

Ilmoittaudu kahviossa ulkoluukulla. Maksa ratamaksu tai näytä vapaakorttia. Jätä ensimmäisellä käyntikerralla seuran kappale radankäyttösopimuksesta. Seuraavilla kerroilla kun tulet radalle näytät omaa kappalettasi radankäyttösopimuksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kahviomme palvelee edelleenkin ulkoluukun kautta. Menua päivitetään kotisivuille lähipäivien aikana.

Radalta poistuminen

Alueen portti suljetaan 15 minuuttia radan varauskalenterissa ilmoitetun aukioloajan päättymisen jälkeen.

HUOM! Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua vain yksi auto/ilmoittautuminen. Jos tulet useammalla autolla täytä useampi ilmoittautuminen!