Supermoto-rata, Tuikkala

Hyvinkään motorata koostuu noin kilometrin pituisesta asfalttiosuudesta ja kahdesta noin 100 metriä pitkästä hiekka- ja saviosuudesta. Tämä on yksi Suomen hienoimpia supermotoratoja ja ainoa rata, jossa on kaksi erillistä hiekkaosuutta hyppyreineen. Rataa voi ajaa molempiin suuntiin, mutta hyppyrit on suunniteltu myötäpäivään ajettavaksi.Supermotojen ja muidenkin moottoripyörien harjoittelu koostuu pääasiassa asfalttiosuudella treenaamisesta mutta tiettyinä päivinä kuukaudessa on myös hiekkaosuudet käytössä, jolloin supermotokuskit pääsevät harjoittelemaan samaan aikaan asfaltilla ja hiekalla. Vaikka supermotoa ajetaan kilpaa siihen tarkoitetuilla motocrosspyörästä rakennetuilla moottoripyörillä, niin Hyvinkään radalla voi käydä harjoittelemassa lähes millä tahansa moottoripyörällä, kunhan siinä on asfaltille tarkoitetut renkaat

Hyvinkään motoradalla käy harjoittelemassa circuit racingin juniori-kuskeja. Reko Racing järjestää toukokuusta syyskuuhun joka tiistai klo 14 - 20 ohjattua ajovalmennusta nuorille circuit racingistä ja supermotosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Reko Racingillä on omia pyöriä ja varusteita, joten voit tulla kokeilemaan lajia matalalla kynnyksellä.

Rata on varattavissa myös omiin tilaisuuksiin aina Hyvinkään kaupungin mopoilloista supermoton SM-kilpailuihin. Jos tulee kysymyksiä radan varaamisesta tai harjoittelusta, niin ole yhteydessä radan yhteyshenkilöihin. Tervetuloa ajamaan!